DIPA Citra CANCELLED!

Deze week zou onze DIPA Citra op de markt komen. Alles stond klaar om vol enthousiasme te leveren aan familie, vrienden, kennissen en velen anderen die via de webshop een pre-order plaatsten. Diverse craft bier en speciaalzaken in Noord-Brabant zouden voorzien worden van onze DIPA Citra. Op het moment dat de kroegen weer open kunnen zou ons bier op tap verkrijgbaar.

Als Brouwerij de Halve Ton is het onze missie fantastische bieren voor échte bierliefhebbers te maken. Dit bier voldoet niet aan de kwaliteitseisen die wij als Brouwerij De Halve Ton stellen en waarvan wij vinden dat jullie dat van ons mogen verwachten. Daarom moeten een streep zetten door deze batch en zal het bier niet op de markt komen.

Ontzettend vervelend voor ons maar zeker ook voor iedereen die al een bestelling had geplaatst en op lekker bier zat te wachten. Natuurlijk zorgen we ervoor dat er een automatische terugbetaling volgt en bedanken we iedereen voor het gestelde vertrouwen!

Wat wij nu gaan doen? Onder het genot van een biertje even kort uithuilen en daarna weer verder met wat we leuk vinden, bier brouwen! Er komt zelfs deze week al een moment dat je van een ander bier van ons kan genieten. Volg onze social media kanalen en de site voor updates!

Cheers,

Brouwerij De Halve Ton

You may also like...

Reacties gesloten.