Presale Double IPA Citra Beëindigd!!

Eindelijk is het moment daar, onze Double IPA Citra is gekeurd en dit keer wel goed bevonden!! Het bier moet nog ongeveer 1,5 week rusten op fles maar is vanaf vandaag als preorder te bestellen in de webshop. Deze pre-orders worden op het moment dat het bier klaar is meteen uitgeleverd. Hierdoor kan je deze Citra bom zo vers mogelijk drinken.

De algemene regel is namelijk dat je IPA’s zo vers mogelijk drinkt. De hoparoma’s zijn op dat moment nog sterk aanwezig. Maar ieder heeft zijn eigen smaak. De ene wil hem super vers en geeft de kleine hopburn niet, terwijl de ander juist een week of drie wacht met drinken zodat het bier de tijd heeft om zachter te worden. Mellow is dat de term die je dan vaak voorbij ziet komen. Zo heeft iedereen zijn eigen voorkeur.

Als je onze Double IPA Citra vers wil drinken, doe je dat door een pre-order te plaatsen in de webshop. Daarnaast hebben we een actie dat je een kortingscode kunt toepassen waardoor je korting krijgt ter waarde van één flesje per sixpack. Kortom 6 halen = 5 betalen, maar bijvoorbeeld ook 24 halen = 20 betalen. Hieronder staan alle kortingscodes gegeven. Bij vragen of opmerkingen kan je altijd contact met ons opnemen.

6 halen = 5 betalen, gebruik kortingscode

12 halen = 10 betalen, gebruik kortingscode

18 halen = 15 betalen, gebruik kortingscode

24 halen = 20 betalen, gebruik kortingscode

Gratis bezorging in Tilburg, Udenhout, Goirle, Berkel-Enschot en Gilze-Rijen. Zie je bezorgkosten in de winkelmand staan en kom je uit één van de bovenstaande gebieden? Schrik niet, deze komen te vervallen wanneer het afrekenformulier compleet is ingevuld!

You may also like...

Reacties gesloten.