Double Citra IPA klaar om te drinken!!

Zoals op de foto te zien is sjouwen we heel wat af als Brouwerij De Halve Ton. Maar we hebben hem dan eindelijk te pakken. We hebben de Double Citra IPA opgehaald en is klaar voor verzending naar onze presale kopers, daarvoor nog hartelijk dank!!

Natuurlijk moesten we hem zelf nog een keertje proeven. De Double IPA Citra smaakt heerlijk fris en zacht. Het is wat ons betreft een welkome afwisseling tussen al het New England IPA geweld dat tegenwoordig op de biermarkt te vinden is. Deze dubbele IPA heeft een mooie koperen kleur en de smaak is in balans en romig. Natuurlijk komt de smaak van de Citra hop tot zijn recht maar overheerst deze nergens.

Wat ons betreft mag deze klassieke stijl weer wat meer in de schijnwerpers staan. Tenslotte is het één van de stijlen waar het allemaal begon als het gaat om IPA’s. Daarnaast is het een bierstijl waardoor een aantal leden van Brouwerij De Halve Ton super enthousiast raakte als het gaat om hop in bier.

Nu we het bier in bezit hebben loopt onze presale actie ten einde. De presale codes zijn nog actief tot 5 december 2020, een gepast moment om niet meer voor Sinterklaas te spelen. Gebruik deze kans nog om de presale korting te bemachtigen door eenvoudig een bestelling te maken in onze webshop! We gaan vanaf morgen de presale bestellingen leveren zodat iedereen tijdens het Sinterklaas weekend kan genieten van onze Double IPA Citra.

You may also like...

Reacties gesloten.