Lockdown verlengd… lockdown actie verlengd!!

We hadden allemaal gehoopt dat we vanaf nu afscheid hadden kunnen nemen van de lockdown en we weer mondjesmaat naar de kroeg konden. Maar zover lijkt het nog lang niet te zijn en als we de plannen van het kabinet moeten geloven dat staat de horeca achteraan in de rij. We hadden graag gezien dat je onze Double IPA Citra bij Biercafe Kandinsky of Burgemeester Jansen kon nuttigen, maar bier drinken doen we voorlopig nog wel even thuis. De leden van Brouwerij De Halve Ton geven hier gehoor aan maar de gezelligheid van een kroeg is toch net even wat anders.

Aangezien de overheid heeft besloten om de lockdown te verlengen tot en met 2 maart hebben we besloten onze lockdown promotie in onze webshop ook te verlengen. Zes flesje voor de prijs van vier! Stop zes flesjes van de Double IPA Citra in je winkelmandje en vul bij het afrekenen couponcode LOCKDOWN in om gebruik te maken van de 4+2 lockdown actie.

Naast onze webshop is de Double IPA Citra inmiddels te koop bij diverse winkels en delicatessezaken. In Tilburg bij de Bierbrigadier, Eetwinkel Verzot, Mitra Schouwburgring en Bierwinkel Reeshof. En buiten Tilburg is de Double IPA Citra te koop bij het Bier Lokaal te Breda en Speciaalbierkoning in Eindhoven. Genoeg punten om je te voorzien van onze Double IPA Citra en deze verlengde lockdown door te komen.

You may also like...

Reacties gesloten.