Double IPA Citra nu ook in Groningen!!

Nog altijd is onze Double IPA Citra niet op het terras te drinken. Het kabinet verlengde de lockdown waardoor er geen versoepelingen zijn. Er zit voorlopig niets anders op dan thuis een biertje te drinken en zelf de lokale winkels te helpen door daar boodschappen te doen. Zo staat ons bier nog te koop bij Eetwinkel Verzot, De Bierbrigadier, Mitra Schouwburgring en Bierwinkel Reeshof.

Maar naast het steunen van lokale ondernemers hebben we ook een zwak voor ondernemers die juist nu de handen uit de mouwen steken en een bedrijf opstarten. Zoals Elmer van der Mooren uit Groningen, ja uit het hoge Noorden. Hij besloot om de online bier winkel speciaalbierwebshop.nl op te starten. Het doel is om bieren van kleinere brouwerijen uit andere regio’s te promoten.

Zo’n initiatief vinden we natuurlijk super met als resultaat dat onze Double IPA Citra nu te koop staat in de shop van Elmer, speciaalbierwebshop.nl. Neem een kijkje in de shop van Elmer. Voeg, samen met nog wat andere bieren uit de diverse regio’s, de Double IPA Citra toe aan je mandje, en je bent klaar om het weekend in te gaan.

You may also like...

Reacties gesloten.