Lockdown actie!

We hebben het allemaal gehoord, de verlengde lockdown is een feit. Tot zeker 10 februari kunnen we niet naar de kroeg en dus zullen we het moeten doen met de bierwinkels, delicatessenzaken en webshops om het thuis nog een beetje gezellig te maken. Brouwerij De Halve Ton begrijpt dit en daarom is onze Double IPA Citra te koop bij diverse winkels als de Bierbrigadier Tilburg, Eetwinkel Verzot, Bierlokaal te Breda en tevens in onze eigen webshop.

Deprimerend nieuws, zo’n verlengde lockdown. Mede daarom willen we onze loyale klantenkring een steuntje in de rug geven door met een speciale aanbieding te komen voor onze Double IPA Citra. Vanaf nu tot en met 10 februari krijg je bij een afname van vier flesjes Double IPA Citra er twee flesjes gratis bij. Zo heb je een complete sixpack voor de prijs van vier!! De gratis bezorging in Tilburg, Udenhout, Goirle, Berkel-Enschot en Gilze Rijen blijft van toepassing, waardoor je met het winterse weer helemaal de deur niet meer uit hoeft.

Wat moet je hiervoor doen? Voeg zes Double Citra IPA flesjes toe in je winkelmandje en vul de couponcode LOCKDOWN in en klik op waardebon toepassen. Vanaf dat moment krijg je twee flesjes gratis en kan je de bestelling afronden. Na je bestelling is het een kwestie van geduld totdat de Double Citra IPA in huis is en je even de lockdown kan vergeten.

You may also like...

Reacties gesloten.